A

Osnovni
tečaj ličenja

Trajanje: 2-4 ure. Osnovni tečaj ličenja je namenjen vsem, ki bi se želeli naučiti osnovnih zakonitosti ličenja in jih znati pravilno uporabiti na sebi. Primeren je za osebe, ki se redno ličijo, kot tudi za tiste, ki znajo uporabiti samo maskaro. Na osnovnem tečaju ličenja boste spoznali svoj obraz, se ga naučili pravilno senčiti (uporabiti korekcijo), pravilno izbrati in uporabiti barve, ki najbolj poudarijo vašo naravno lepoto. Izvajali bomo tudi različne načine ličenja glede na priložnost (dnevni, večerni make-up).

B

Nadaljevalni
tečaj ličenja

Trajanje: 2-4 ure. Nadaljevalni tečaj ličenja je namenjen vsem, ki bi radi izpopolnili svoje veščine ličenja. Primeren je  za osebe, ki ličijo same sebe, kot tudi za tiste, ki delajo v kozmetiki, frizerstvu ali se kakorkoli ukvarjajo z lepoto in na koncu vsekakor tudi za vizažiste, ki bi radi izpilili določene tehnike. Velik poudarek je na obvladovanju zelo zahtevne korekcije obraza.

C

Tematski
tečaj ličenja

Trajanje: 2-4 ure. Dnevno, večerno, fashion, poslovno, poročno, Pin up ličenje …

D

Izobraževanje za profesionalne makeup artiste

Trajanje: 150 ur. Program zajema aktivnosti s področja poznavanja poklica vizažist in prikazovanje možnosti delovanja v poslovnem svetu vizažistov. Podrobnejše boste spoznali izdelke in pripomočke za izvajanje različnih vrst make-upa in izvajanje dnevno-poslovnega, večernega, svečanega in modnega make-upa ter maske in poslikave obraza oziroma telesa. Naučili se boste ličenja, kot ga izvajajo profesonalci. Spoznali boste tudi karakteristike obrazov in pravila nege obraza. 

E

Delavnice poslovne urejenosti

Trajanje: 3-4 ure. Delavnice so primerne tako za podjetja kot za posameznike, ki bi si želeli pridobiti znanje s področja poslovne urejenosti. Na delavnicah poslovne urejenosti se boste naučili kako se poslovni priložnosti primerno obleči, kakšna ličila izbrati in kako se v določenem poslovnem okolju vesti.

F

Tečaj poslovne urejenosti, poslovnega bontona in poslovne etike

Osnovni paket: 4-5 ur in razširjen paket: 2 dni (vsak dan po 4 ure). Delavnice so primerne tako za podjetja kot za posameznike. Po potrebi jih prilagodimo pretežno moškemu ali ženskemu kolektivu. Udeleženci se bodo naučili primerno obleči in naličiti za različne poslovne priložnosti, spoznali bodo osnove poslovnega bontona, osnovna načela osebne higiene in urejenosti ter vpliv le-teh na okolje. Ob primerih bodo spoznavali osnovna načela poslovne etike, ki je ključ do dobrih medsebojnih odnosov v podjetju in izven njega.

G

Tečaj komunikacije in javnega nastopanja

Trajanje: 2 uri. Udeleženci se bodo seznanili z osnovnimi zakonitostmi dobrega javnega nastopanja, ki temelji na verbalni in neverbalni komunikaciji.

H

Enodnevni, tridnevni in petdnevni tečaji ličenja

Sami si lahko izberete, koliko časa boste posvetili izobraževanju.

I

Tematski dogodki

Trajanje: po dogovoru. Sodelujem s skupino strokovnjakov, ki vam lahko popestri dogodek. Predstavimo vam različne tehnike ličenja, maskiranja,… Pripravimo modno revijo. Poskrbimo za atraktivne hostese in jih “aranžiramo” dogodku primerno. Na sami prireditvi vam lahko nudimo spremljevalni program ličenja, glitter tattojev, poslikave,…

J

Otroški program

Trajanje: po dogovoru. Vaše malčke lahko s svojo skupino makeup artistov našemimo v njihove čarobne junake. Nudimo vam tudi poslikavo z glitter tattoji.

K

Medijsko ličenje

Ličenje na medijskih dogodkih, je posebna kategorija ličenja, kateri posvetimo veliko pozornost.Kadar na vas zasije reflektor ali stopite pred objektiv; je zelo pomembno kako ste naličeni. Zato vas naučimo veliko trikov in vas opozorimo na pasti, ki vas čakajo na takšnih dogodkih.

L

Tečaj samozavestne ženske

Trajanje: 4 ure. Naučimo se, kaj pomeni celostna podoba in kako biti ne samo lepe navzven; ampak tudi navznoter.  

M

Tečaj filmske in gledališke maske, specialni efekti

Trajanje: 3 dni (4 ure na dan).Naučimo se trikov iz filmskega sveta. Ustvarjali boste resnične filmske like in izdelovali maske, ki prestrašijo prav vsakogar.

N

Tečaji izdelovanja pričesk

V sodelovanju s profesionalnimi frizerji, ki me spremljajo na snemanjih; se boste naučili kako biti sam svoj mojster frizure. Tečaj je primeren za vsakogar. Predvsem pa je namenje sorodnim strokam (vizažistom, kozmetikom,…), kateri smo velikokrat postavljeni v situacijo, kjer moramo obvladati več del hkrati.

O

Delavnica za usposabljanje v prodajalce specialiste na področju kozmetike

Trajanje: 5 dni (4-5 ur na dan). Dan danes je zelo pomembno: KAKO SE TRŽITI in KAKO SE ZNAJTI kot samostojni podjetnik. Naučite se kaj so pravi koraki do uspeha na svojem poslovnem področju.